Dragoste si sex Familie Frumusete

O iubire sferica

O nunta este intotdeauna o ocazie speciala pentru doua persoane care doresc sa isi petreaca restul vietii impreuna. Cele mai importante elemente din intreaga ceremonie sunt inelele si verighetele. Prin urmare ideea de a grava un mesaj important este ceva ce cuplurile aleg sa faca pentru si mai multa relevanta a actului de comuniune al vietii. Mirii pot opta pentru inscriptii care sa priveasca detalii precum data nuntii, numele, sau diverse mesaje menite sa dureze o eternitate.

O viata de cuplu implica mai mult decat cunoastere, implica responsabilitati si sarcini, precum si bucurii impreuna, incat dupa un anumit timp investit intr-o relatie partenerii decid ca este cazul sa devina mai formali de atat si sa puna bazele unei familii impreuna. Din acest motiv apare si traditia logodnei, care se ceremoniaza in familie, in care viitorul mire isi cere partenera de sotie, urmand mai apoi sa pune in aplicare planurile pentru o nunta perfecta.

Respectarea ritualului de logodna

Un inel de logodna reflecta dfragostea perpetua si angajamentul de impartasire a vietii impreuna cu partenerul. Ceremonia de logodna detine o multime de semnificatii, incepand de la purtarea inelului pe un anumit deget si pana la uniunea sufletelor. Trebuie sa stim ca degetul inelar contine o vena, denumita vena amoris si care conduce sangele catre inima, menita sa asigure o dragoste etena, ca un simbol al vietii.

Atunci cand se ajunge in pasul alegerii inelului de logodna este bine ca acesta sa fie ales in conditii de siguranta, de certitudine si de personalitatea purtatoare, incat la e-ring.ro ai cele mai multe modele, in cele mai multe maeriale, de la aur, argint, platina, cu safire, cu diamante sau cu smaralde. In alegerea inelului de logodna trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: pretul unui inel de logodna, numarul de carate, culoarea, finetea, pietrele, claritatea, marimea, personalitatea, unicitatea inelului, dimensiunea, sau circumferinta inelului, tipul de piele, felul de a se imbraca al partenerei, celelalte bijuterii pe care le detine, credintele si valorile acesteia, precum si mentalitatea ei cu privire la semnificatia unui inel de logodna.

Alegerea inelului de logodna, planificarea nuntii si evenimentele care urmeaza sa se intample, aduc unele din cele mai mari emotii mirilor, motiv pentru care alegerea unei verighete este de asemenea important. Pentru un plus de unicitate, inelele de logodna sau verighetele pot avea gravuri sau expresii imprimate in diferite limbi, precum latina, italiana sau engleza. Dragostea este cea care cucereste totul cand vine vorba de inele, motiv pentru care in fiecare cuplu se intalneste jocul juramintelor la daruirea inelelor.

Juraminte eterne

Pentru ca modernismul a ajuns sa avanseze si la acest capitol este bine de stiut ca aceste mesaje inscriptionate pe inele pot avea fonduri diferite, in functie de personalitatea fiecarui purtator.  Fie ca este vorba de inelul de logodna sau de verigheta, poti alege unele din cele mai profunde inscriptii personalizate sau te poti inspira din lista de mai jos:

  • Cu tine viata mea este completa.
  • Sa fii a mea pentru totdeauna.
  • Esti raza mea de soare.
  • Am gasit dragostea perfecta.
  • Vreau sa imbatranesc cu tine.
  • Tu esti raspunsul la rugaciunile mele.
  • Te voi iubit intotdeauna.
  • Suntem unul pentru celalalt.
  • Dragostea indura totul.
  • Cealalta jumatate din mine este la tine.