Casa si gradina Diverse Sanatate Tips&Tricks

O meditatie reusita

Atunci cand optezi pentru un moment de relaxare te gandesti la o ora de meditatie care sa iti aduca linistea pentru un somn de calitate. Inainte de a incepe meditatia propriu zisa este bine sa iti gasesti un loc bun, unde linistea este cea care conteaza, incat sa te rupi de la concentrare si de la distragerea altor factori si implicit sa scapi de dureri de spate, prin alegerea unei pozitii corecte.

Practica in meditatie este la fel ca la celelelate discipline si implicit atunci cand esti stapan pe aceasta. S-ar putea ca experienta sa isi spuna cuvantul, iar unele stari de constiinta sa nu fie exploatate, dar te poti intoarce oricand la ganduri si la ceea ce inseamna sesiuni de ajutor si de relaxare. Aceasta va ajuta sa va ancorati energia si pentru a va stabili starea dobandita de catre constiinta. Chiar si 20 de minute in fiecare zi inseamna o sesiune de maraton pentru minte si implicit pentru relaxare.

Alege o perioada linistita din programul tau de lucru.

Mediteaza atunci cand esti mai putin solicitat, atunci cand esti mai putin incarcat cu activitati si cu sarcini. Ar putea fi primul lucru de dimineata, ultimul lucru inainte de culcare sau in timpul mesei de pranz. Asigura ca meditezi asupra a ceea ce iti doresti, sa ai un spatiu care sa fie linistit si sa iti reflecte interiorul. Sa nu va fie frica sa experimentati acest lucru zilnic, dupa un program fix, pentru ca poti termina o sedinta cu constatari neobisnuite despre persoane, lucruri sau evenimente din viata.

Exploreaza diferite tehnici de meditatie.

Exista cu siguranta multe tehnici si modalitati de a medita decat va puteti imagina, incat o cutie cu secrete este putin spus. Explorati cele mai vaste peisaje de idei, metode si filozofii, alegand intotdeauna cea mai buna varianta pentru suflet si minte. Nu ratati aventura si intelepciunea oferita de o sedinta de meditatie pentru ca nu stii niciodata ce poti gasi dincolo de ea.