Diverse News Societate

O nunta ca in povesti

Probabil de mic copil visezi la ziua in care te vei casatori si ai in minte fel si fel de scenarii de la o zi la alta, incat cu cat te maturisezi ajungi sa iti schimbi de zeci de ori ideea unei nunti perfecte si de cele mai multe ori ajungi sa te conformezi situatiei.

Unele idei de nunta sunt cele mai inedite, altele sunt mai simpliste si elegante, dar intotdeauna vor constitui cel mai important eveniment din viata ta, incat vei dori sa imprimi acest moment pe format digital, stiind ca tehnologia va avansa si nu vei vrea sa piezi cd-ul cu clipele importante din viata ta.

O nunta ca in povesti

Daca iti doresti o nunta ca in povesti poti oricand sa incerci sa optezi pentru acea nunta in alb, in care aranjamentele si piesele vestimentare sa predomine in nuante de alb, in care invitatiile sa fie albe, fetele de masa de asemenea alba, iar ca flori ornamentale poti oricand sa alegi trandafiri albi. Albul reprezinta puritate si gingasie, ideal pentru a exprima ceea ce simti. De asemenea, poti pune copilul sau nepotul sa arunce petale de trandafiri albi inaintea ta, incat sa te simti ca in povestile cu zane.

Pentru pasionatii de rustic le recomand o nunta in propria livada. Daca detii o livada de meri, atunci distractia va fi si mai mare, incat oricand poti construi jocuri amuzante pentru invitati cu ajutorul merelor, incat sa le asiguri voie buna si amuzament. O nunta in propria curte te va scapa si de alte cheltuieli, incat nu va trebui sa platesti pentru o locatie anume, incat preferi ca mediul natural sa fie mult mai placut si mai linistit.

Daca esti mai aventurier si iti doresti o nunta total diferita, incearca sa optezi pentru o nunta la padure, in care prietenii tai se vor bucura de aerul natural, de frumusetile elementelor inconjuratoare, incat nici costul sa nu fie prea mare.