Societate Stiai ca? Tips&Tricks

O sala de receptie eleganta si atractiva

Ziua nuntii este o zi de bucurie, motiv pentru care receptia de nunta trebuie sa contribuie la o stare de sanatate vizibila, incat sa fie in ton cu spiritul festiv, lucru pentru care se cere un decor perfect.

O nunta este mult asteptata in viata cuplului care urmeaza sa isi uneasca destinele pentru etenitate, incat odata cu ceremonia, se impun si pregatiri frenetice pentru nunta, si unul din cele mai importante elemente il constituie si receptia de primire a invitatilor in seara nuntii.

Receptia de primire a invitatilor

Este recunoscut faptul ca o receptive de nunta este la fel de buna din cel putin doua motive: mancarea servita si decorul. Mancarea servita trebuie sa fie intocmai cu cea descrisa in meniu, motiv pentru care va fi savurata cu incantare si deliciu de catre invitati.

In ceea ce priveste decorul, este de amintit ca un iluminat potrivit este esential pentru dansul mirilor, dar si pentru a crea o atmosfera unica in sala in care se gazduieste intregul eveniment. In cazul unei receptii de nunta, sunt o multime de posbililitati de explorat in ceea ce priveste iluminatul. Puteti aranja lumina intr-o anumita ambianta, incat aceasta sa influenteze starea de spirit a intregului loc.

Coroanele de sarma, cele din leduri sau cele din becuri invelite in baloane frumos colorate, sau in lampioane rezistente, precum si montarea unor stalpi iluminati vor adauga salii o oaza de festin. Copaci, plante ornamentale precum si alte elemente pot fi impodobite cu mici becuri, multicolore, iar felinarele pot influenta foarte mult atmosfera intr-o sala de receptie si sunt de recomandat in majoritatea evenimentelor. Pentru cele mai multe produse din categoria de iluminat este bine sa dati o cautare si pe led4you.ro  pentru cele mai inedite modele de leduri, benzi sau lampi cu led.

Tortul de nunta trebuie sa fie in centrul atentiei intr-o receptie de nunta, incat este normal ca acesta sa fie decorat cu bun gust si cu atentie. Este indicat sa utilizati flori care sa se potriveasca cu decorul, cu tema nuntii, dar si cu fetele de masa si cele de scaune, pentru a crea un efect unic. De asemenea, pentru cei care doresc sa experiemteze un pic si sa se joace cu luminile, pot folosi flori, artificii, sau becuri luminoase pentru a infrumuseta masa pe care va fi asezat tortul, vedeta serii. Pastrati tortul simplu, dar gratios. Lumanarile mici plasate in jurul tortului adauga un pic de accent si un pic romantism acestuia.