Frumusete Servicii

Obisnuieste-te cu digitalizarea – Stailer te ajuta la capitolul programari la salon

In zilele noastre este tot mai mult intalnita digitalizarea, din fericire. Sa spunem ca acum trecem printr-o etapa de acomodare, caci acesta este viitorul, aceasta este tendinta pentru mai toate domeniile de activitate. Nu te gandi ca vorbim despre roboti care te vor coafa, insa de digitalizarea la saloane putem vorbi cu usurinta. Iar in acest sens Stailer ne ajuta. Iata cum!

Stailer, acces gratuit pentru toata lumea

Ne-am cam invatat cu expresia dai un ban, dar stai in fata. Iata ca Stailer vine sa ne contrazica oarecum si ofera acces gratuit la platforma si functiile sale. Ai nevoie de o buna conexiune la internet si de putina rabdare. Oricum, utilizand Stailer iti va fi cu mult mai usor si mai rapid sa cauti salonul dorit. Vezi alte detalii aici.

Concret, sa utilizezi Stailer presupune sa accesezi pagina si sa completezi cateva campuri. Alegi data si ora, orasul, alegi tipul de serviciu si pentru cine. Sau poate ca stii deja la ce salon iti doresti sa mergi, vei face cautarea in functie de asta si vei vedea ulterior ce date sunt libere pentru a te programa.

Desigur ca online-ul iti face totul mai rapid si iata, cu un click ai la dispozitie o lista a saloanelor unde te poti programa. Dintre acestea, alegerea poate sa depinda de diversi factori, poate chiar de buget. In orice caz, Stailer te ajuta si cu aceste detalii. Stii cum e, fiecare are propria lista de preturi si pentru a alege ceva convenabil, vei dori mai intai de toate sa compari preturile. Acestea sunt inregistrate in platforma aceasta. Asta inseamna ca ai parte si de transparenta.

Fiecare salon inscris aici are detalii de acest gen, plus durata estimata de timp cat ar dura sesiunea de tuns, cosmetica sau ce iti alegi din lista de servicii.

Top avantaje de utilizare a platformei Stailer

Schimbarile nu trebuie sa fie o manevra brusca, caci te ia cu panica. Dar, priveste partea buna a lucrurilor. Stailer este de mare ajutor, o platforma intuitiva care iti scurteaza pasii pana la programarea dorita. Iti vei dori sa recurgi la aceasta metoda pentru ca:

1. Este gratuit.

Ai optiunea de a crea un cont aici, iar asta este de asemenea gratuit. Insa daca inca esti sceptic/a poti alege doar sa folosesti platforma fara sa iti faci cont.

2. Ai lista saloanelor bune din oras.

Variantele sunt multiple, ai zeci de saloane dintre care sa alegi. Fii convins/a ca acestea sunt in mare parte cele mai bine cotate din oras. In plus, ai la indemana si recenzii ale clientilor care au avut parte de serviciile dintr-un salon si astfel poti avea un plus de convingere ca alegi bine.

3. Nu ai nevoie de cont.

De fapt nu esti conditionat de folosirea acestei platforme de absolut nimic. Poate ca in alte cazuri ai de instalat cine stie ce aplicatie, pe care sa o actualizezi, ti se cer garantii pentru a fi ei siguri ca mergi la programare, adica sa platesti in avans o parte din costul serviciului. Ei bine, aici nu este cazul.

Afla mai multe din pagina oficiala.

Contact: email la support@stailer.ro