Frumusete Servicii

Orice barbat va aprecia Stailer – iata de ce!

Acum exista saloane special dedicate barbatilor, cu servicii exclusiviste. Spre exemplu este la moda sa ai barba, dar ca sa o intretii exista o serie de tratamente pentru par ce trebuie urmate. Asadar orice barbat va aprecia Stailer, stiind ca prin intermediul acestuia poate sa se programeze la saloanele de profil.

Ce este Stailer

Pare greu de crezut ca nu ai auzit despre Stailer, dat fiind ca este deja una din cele mai populare si deci cautate platforme. Te ajuta sa treci pe digitalizarea programarilor la saloanele de hair and beauty. Este valabil atat pentru barbati, cat si pentru femei. Poti asadar cauta un barber shop in Bistrita sau un salon care are disponibilitate pentru o programare la tuns, pentru o femeie, undeva in Iasi.

Pana acum Stailer s-a extins cuprinzand in total 20 de orase ale tarii si sunt promisiuni ca nu se opreste aici. Asadar, daca esti din unul din aceste orase – vezi lista completa in pagina oficiala – poti oricand cauta un salon. Alegi pe cel preferat, setezi programarea si totul nu iti ia mai mult de cateva minute. Daca ai nevoie de detalii extra aici le vei gasi.

Cum poti folosi Stailer

Sa folosesi platforma este mai usor decat crezi. Esti intampinat din start de un filtru. Aici vei nota pentru cine este programarea, data, ora, orasul de asemenea. Cautarile tale pot fi si in functie de salon sau numele unui stilist, daca il stii. Nu mai mult de cateva secunde te despart de accesul la lista cu acele saloane care au disponibilitate pentru tine atunci cand tu iti doresti.

Mai mult decat cautarile in sine, iti poti tria mai usor optiunile si, in plus, tot aici poti seta programarea. Alegi salonul dorit si finalizezi totul online, din aceeasi pagina. Trebuie spus de asemenea ca fiecare salon are detalii prezentate, de la cat costa serviciul vizat si pana la cat ar dura acesta, fotografii, repere de locatie, dar si recenzii ale clientilor. Asadar ai un dex al detaliilor care sa te ajute sa faci diferentele si sa alegi salonul care iti convine.

Programari cand iti doresti tu si saloanele disponibile intr-un singur loc

Atunci cand incerci o schimbare de orice fel te vei gandi in ce masura merita si de ce ai face asta. Asadar, de ce sa treci la stilul Stailer? Daca te-ai cam plictisit sa fii amanat, sa telefonezi la saloane si sa pierzi vremea cautand un loc liber la un barber shop si nu numai, Stailer va fi schimbarea pe care ti-o doresti. Asta pentru ca ai la un click distanta aproape toate saloanele din oras, toate disponibile intr-un singur loc.

Platforma iti permite sa faci cautarile dorite fie ca e dimineata sau seara tarziu, deci independent de orarul de functionare al salonului la care doresti sa te programezi. Mai mult decat atat, poti face asta cu sau sau fara cont si in ambele cazuri nu vei fi taxat in vreun fel si nici costurile serviciilor dorite nu vor fi mai mari.

Contact: support@stailer.ro