Frumusete Sanatate Tips&Tricks

Plantele si remediile naturale pentru parul gras

par gras solutiiA trata parul gras este doar o maniera de a invata cum anume poti folosi ingredientele cele mai bune si naturale pentru parul tau, cele bune si pe cele pe care ar trebui sa le eviti intotdeauna. Uite cateva trucuri care sa te ajute in curatarea si tratarea parului tau gras.

Clateste-te cu otet de mere

Stiu ca miroase destul de tare, insa cidrul din mere sau otetul de mere verzi poate fi un remediu foarte bun pentru parul gras, dar si pentru netezirea si curatarea acestuia de toate impuritatile. Otetul acidifica scalpul si clateste cu simplitate si fara prea mare bataie de cap sau dureri parul mai gras de obicei. Aplica acest balsam sau apa cu otet imediat dupa ce te-ai spalat pe cap cu sampon si clateste bine totul. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste acest remediu natural de cateva ori pe saptamana. Asigura-te ca vei clati bine, pentru ca iti va mirosi parul mai apoi.

Foloseste suc sau zeama de lamaie

Lamaile au un pH acid in afara corpului si asta le face atat de bune pentru parul gras. Folosindu-te de zeama de lamaie, ai putea sa iti clatesti de asemenea parul cu apa amestecata cu zeama de lamaie, la fel ca si in cazul otetului de mere. Preia sucul de lamaie de la 2-3 lamai si amesteca-l cu un sfert de litru de apa. Apoi spala din nou parul cu sampon normal si clateste bine cu apa curata. Este mai bine sa eviti orice tip de balsam de par gras si uleios si foloseste mai degraba un anumit tip de balsam pentru asa ceva.

Spala-te pe cap cu grija si in mod corect

Nu cumpara un sampon cu uleiuri adaugate cum ar fi uleiul de argan care este perfect pentru parul uscat in schimb. Cumpara un sampon creat special pentru parul gras. Asigura-te ca iti vei spala parul in fiecare zi. Ar trebui de asemenea sa eviti si sampoanele si balsamurile de par de vreme ce acestea produc depuneri si matreata.