Diverse Frumusete Stiai ca?

Poti sa fii frumoasa si fara machiaj

Te-ai saturat sa te trezesti in fiecare dimineata mult mai devreme decat de obicei doar pentru ca trebuie sa te aranjezi si sa te machiezi? Cu siguranta exista foarte multe femei care ar raspunde afirmativ acestei intrebari si tocmai din acest motiv m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi. Femeile fac destul de multe greseli si daca isi pun un machiaj prea incarcat risca sa para obosita si trista chiar daca abia s-a trezit din somn. Iata cateva trucuri care te vor face sa arati minunat in fiecare dimineata fara sa mai ai nevoie sa mai aplici produse de make-up:

In primul rand, pentru a scapa de mascara ar trebui sa iti vopsesti genele. Cu siguranta ai auzit despre aceasta tehnica care iti va face genele sa para mult mai dese si mai negre chiar daca nu ai folosit rimel. Rimelul coloreaza varfurile blonde si de aceea formeaza efectul de gene mai negre si mai lungi. Poti apela la vopsirea genelor insa va sfatuim sa apelati la un salon pentru a face asta si nicdecum sa o faceti acasa in locul nepotrivit cu produsele nepotrivite.

Sprancenele sunt din nou un factor foarte important care influenteaza frumusetea intr-un mod pozitiv sau negativ. Exista foarte multe fete care au sprancenele foarte rare pentru ca se penseaza foarte mult chiar la ele acasa. Sprancenele pot fi vopsite sau in cazul in care cresterea lor se face foarte greu sau chiar tatuate. Tatuarea sprancenelor are un efect pentru o lunga durata si te poate ajuta foarte mult. Apeleaza la un cosmetician foarte bun si el te va indruma in fuctie de forma care te avantajeaza pe tine.

Machiajul semipermanent este o alta metoda care te va face sa arati foarte bine in orice dimineata chiar daca nu iti aplici un machiaj. Conturul subtil de sub linia genelor iti va pune ochii in valoare.