Diverse

Prietene care trebuie sa existe in viata ta

Trebuie sa recunoastem sa prietenia este foarte importanta pentur fiecare dintre noi. Stim ca barbatii se exteriorizeaza mult mai greu decat femeile si din acest motiv ei nu au nevoie numaidecat de un prieten pentru a i se plange asa cum fac si femeile.

Barbatii au prieteni cu care se distreaza sau petrec timp de calitate in timp ce femeile, pe langa aceste lucruri se confeseaza si astepata sfaturi de la un prieten. Cu siguranta ati observat cum exista diferente foarte mari intre prieteniile intre barbati si prieteniile intre femei. De asemenea, chiar si barbatii care au cea mai buna prietena o femeie sunt mult mai atasati si se exteriorizeaza in alt fel decat ar face-o atunci cand vorbesc cu un barbat.

Motivul? Barbatii vor sa para maturi si barbati in adevaratul sens al cuvantului. Astfel, ei nu isi doresc sa arate slabiciune fata de nimeni mai ales fata de un alt barbat.

Care sunt tipologiile de prieteni de care avem intr-adevar nevoie?

Tipa „de treaba”

Vorbim despre acea tipa care este mereu la dispozitia noastra si care nu ne dezvoluie nici un defect pe care il avem. O astfel de persoana ne poate da increderea in noi si nu ne evidentiaza niciodata defectele indiferent care sunt ele. este genul de persoana de care chiar avem nevoie.

Tipa „matura”

Vorbesc despre acea tipa care este mult mai matura si mai inteleapta decat tine. Ea a trecut prin mai multe lucruri si stie exact cum trebuie sa reactionezi in anumite situatii. Astfel, trebuie sa te astepti atunci cand ti se va spune „ti-am spus eu ca asa se va intampla”.

Tipa de succes

Acum trebuie sa vorbim despre acea tipa care stie ca inaitne de toate trebuioe sa existe o cariera. Ea te va indruma si te va indemna sa iei decizii pentru binel;e carierei tale. Asadar, iti va fi foarte bine sa o ai aproape de tine.