Societate

Prietenii de care trebuie sa scapi

Indiferent de profesia pe care o avem sau de varsta, fiecare dintre noi avem nevoie de un prieten. Prin intermediul unui prieten vom reusi sa ne descarcam, sa luam niste decizii mai bune si sa ne eliberam sufletul. Este foarte important ca fiecare persoana sa aiba cate un prieten, indiferent daca vorbim despre copii, tineri sau persoane varstnice.

Un prieten este o persoaana care ne asculta de fiecare data cand avem nevoie, ne indruma sa facem cele mai bune alegeri si ne coboara cu picioarele pe pamant atunci cand incepem sa prindem aripi. Totusi, exista si foarte multe tipologii de prieteni care nu sunt tocmai prieteni tocmai pentru ca ar trebui  sa ne ferim pe cat posibil de acest gen de persoane. Iata care sunt persoanele pe care trebuie sa le eviti si care ar trebui sa dispara din lista ta de prieteni:

In primul rand, ar trebui sa eviti acel de gen de persoane care nu iti vor binele. De fat, iti spune de foarte multe ori ca faci cea mai buna alegere si te indruma spre lucruri pe care nu ar trebui sa le faci. Aceste persoane trebuie sa dispara din viata ta pentru ca nu iti vor face niciodata bine.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca ar trebui sa elimini din viata ta prietenii invidiosi. Probabil ca iti vine foarte greu sa ii deosebesti insa lucrurile nu sunt chiar asa de dificile. Iti vei da seama imediat din momentul in care vei observa ca persoana respectiva isi va compara intreaga viata cu a ta. Va incerca sa faca toate lucrurile posibile ca sa te incurce, iti va copia fiecare gest sau lucru, va fi gelos pe succesul tau si iti va pune bete in roate ca sa nu reusesti anumite lucruri.