Familie Sanatate

Principalele semne ale impotentei

Daca vom intreba oamenii si vom incerca sa facem un sondaj de opinie in legatura cu sexul multi dintre ei se vor fii sa dea un raspuns adevarat sau nu o vor face. Ma refer la faptul ca intrebati de importanta sexului intr-o relatie, oamenii au tendinta de a spune ca la partener conteaza sufletul, aspectul, starea materiala, etc.

Ei bine, este foarte important sa punctam lucrurile care sunt cu adevarat importante. Asadar, cu siguranta, recunoastem sau nu, sexul este extrem de important intr-o relatie. Compatibilitatea intre parteneri este unul dintre principalii factori care conteaza extrem de mult.

DIn pacate, foarte multa lume din ziua de astazi are probleme cu infertilitatea sau cu viata sexuala. Ei bine, aceasta poate fi o reala problema mai ales daca vorbim despre o incompatibilitate sexuala care ar putea sa deterioreze relatia de cuplu.

Care sunt principalele cauze ale impotentei?

In primul rand, este foarte important sa stim ca imposibilitatea de a obtine o erectie de lunga durata sau eforturile pentru a o mentine poate reprezenta o problema care sa anunte impotenta.

Medicii explica faptul ca incapacitatea de a mentine o erectie, care sa fie suficient de ferma pentru un act sexual, este un alt semn de impotenta. In acest caz, barbatul atinge initial o erectie, fie prin stimulare mentala, fiind atins de catre partener sau prin propria atingere.

Cu toate acestea, erectia se pierde inainte de actul sexual sau la un timp foarte scurt dupa inceperea actului sexual. Acest simptom, de obicei, indica faptul ca disfunctie erectila se datoreaza unei cauze psihologice, inclusiv stresul, vina, teama, jena sau alte emotii.

De asemenea, este foarte important ca in momentul in care simtiti ca se intampla anumite lucruri, ca ceva nu este in regula cu organismul dvs. trebuie sa dati buzna la medic. El va va lamuri si va poate explica exact unde este problema.