Tech Tips&Tricks

Programe pentru web design

Internetul este la mare cautare, fiind o tehnologie acre se dezvolta tot mai mult, folosita de catre fiecare individ in parte, datorita ariri sale la scara larga de acoperire, eficienta si eficace. Aproape toata lumea are prorpiul sau site, fie ca este vorba despre un site corporate sau despre o pagina web personala.

Daca v-ati gandit vreodata ca ar fi firesc sa va creati propria pagina web, trebuie sa va informati si sa stiti ca exista o varietate de modele de dezvoltare web si de software de proiectare, care sa va ajute sa va proiectati pagina, precum si sa va dezvoltati blogurile.

Tipuri de software pentru web design

Adobe Flash este un program de grafica de proprietate si dezvoltare de aplicatii si animatie, ce este folosit pentru a genera si transfera un continut dinamic, sunete, video si aplicatii interactive pe internet. Adobe Flash este foarte popular printre designeri, deoarece le ofera un control précis asupra fiecarui aspect al procesului de proiectare.

Adobe Fireworks este un efitor graphic care poate fi folosit atat cu tipuri de imagini bitmap cat si vectoriale. Una din cele mai importante caracteristici ale acestui soft este ca poate fi folosit pentru a redimensiona obiectivele vectoriale fara a pierde din calitate.

Corel Grapshic Suite permite utilizatorilor sa manipuleze imagini vectoriale, pentru ca ofera o gama completa de instruire de editare cu care utilizatorii pot ajusta totul, de la contrast si pana la balansul de culoare. O caracteristica importanta a acestei aplicatii este ca permite utilizatorilor sa modifice formatul de imagine. In plus are o gama larga de efecte speciale si de frontiere, cu care utilizatorii pot accesa o colectie mare de fonturi si de clip art pentru a modifica propriile imagini si texte.

Adobe Photoshop este cel mai popular soft printre editorii de grafica, fiind folosit de web designeri incepatori si avansati, in timpul lucrului cu imagini de tip bitmap. Desi sunt utilizate pentru a printa multimedia, aceste tipuri de software sunt acum foarte populare pentru editarea grafica pe internet.

Pentru ca sunt la foarte mare cautare de cei mai buni graficieni, precum si de programatori in domeniul IT, aceste tipuri de software le usureaza munca, motiv pentru care apeleaza si la un alt ajutor, denumit editorweb.ro, care ofera servicii de editare si publicare pentru comunicate de presa, arta si divertisment, calculatoare, financiar, imobiliare si constructii, juridic sau pentru casa si familie. Este ideal sa ai un mic ajutor in promovarea afacerii tale!