Dragoste si sex

Rolul de amanta

Cum este caracterizata o amanta? O amanta este o femeie sexy, misterioasa care are o relatie de obicei cu un barbat casatorit. Si aceasta realtie este de ordin sexual, avand si o bucatica de romantism. Mai departe vorbim de intalniri pe furis, in hoteluri, nopti fierbinti pasionale, apeluri misterioase si seducatoare. Si normal mereu senzatia aia ca faci ceva gresit si interzis.

Este o situatie destul de atragatoare dar mai mult la inceput.  Intradevar la inceput amanta detine puterea deoarece prin farmacele ei a atras langa ea un barbat casatorit. Toate sunt bune si frumoase dar la un moment dispare si noutatea iar relatiile care au inceput prin inselaciune se termina la un moment dat prost.

De foarte putine ori se intampla ca barbatii insurati sa isi paraseasca nevasta si familia pentru amanta. Amantele se agata de o speranta crezand ca la un moment dat acel barbat va fi doar al ei.

In acest partener nu poti avea incredere si ele uita acest lucru. Si unele pun suflet si uite asa incep sa sufere. Daca ti se pare irezistibila totusi aceasta relatie este bine sa urmezi cateva sfaturi pentru a nu intra intr-o relatie toxica.

Paseste cu grija. Intradevar pentru femei faptul ca cuceresc un barbat insurat este o provocare mare. Dar ai grija ca aceste aventuri ajung sa fie dureroase pentru toata lumea care se implica in ele.

De asemenea este foarte bine sa fii discreta pentru a nu fi descoperita. Mai ales daca stii ca aveti prieteni comuni nu te apuca sa povestesti aiurea. Nu este cazul sa ai incredere in el. Gandeste-te ca este genul de barbat care minte in fata femeile. Chiar daca iti spune ca nu isi mai iubeste nevasta totusi este bine sa ai anumite suspiciuni in privinta lui.

Stabileste clar inca de la inceput ce vrei. Vrei sa isi paraseasca sotia sau doar vrei sa ai o relatie pasagera.