Diverse

Sagetatorii si totul despre ei

Este foarte probabil ca in grupul tau de amici si prieteni sa ai un sagetator. Chiar de crezi sau nu in astre si horoscop, realitatea este ca fiecare zodie are un anumit fel de a fi. Bineinteles ca nu toate persoanele sunt la fel, dar in mare parte aceatea au o serie de caracterisitici si elemente comune care tind sa defineasca o anumita zodie.

Sagetatorii sunt oameni destul de placuti in general. Acestora le place foarte mult sa fie inconjurati de oameni si prieteni energici care sa ii incurajeze sa merga mai departe, mai rapid si sa ajunga unde isi doresc. Una din cele mai mari temeri ale unui sagetator este aceea de a fi tinut din drumul sau.

Ca tot vorbim de temeri, sagetatorii nu vor arata niciodata ca le este frica sau ca le e teama de ceva anume. Acestia sunt destul de siguri pe ei la prima vedere. In acest proces ei tind sa impuna o masca lipsita de sensibilitate si prefera sa  ascunda ca le e frica.

Pentru acelasi motiv acestia tind sa isi acunsa sentimentele fata de alte persoane. Afisarea sentimentelor este vazuta ca o slabiciune de cele mai multe ori de acestia. De aceea daca ai un prieten sagetator care iti impartaseste anumite temeri sau ganduri pe care nu le-ar spune orisicui, inseamna ca esti o persoana cu adevarat speciala pentru acel sagetator.

Desi sunt copilarosi si par a fi mai tot timpul cu capul in nori, acestia stiu foarte bine ce isi doresc si unde vor sa ajunga. Este felul lor de a fi, un stil lipsit de prea multe griji, dar prin care ajung sa analizeze si sa vada mai tot ce se afla si se invarte in jurul lor. Doar pentru ca un stil de vedea totul ca un copil, asta nu inseamna ca nu poate gandi ca un adult si sa analizeze totul la rece.