Dragoste si sex Familie Sanatate Stiai ca?

Sarcina si mituri despre ea

In momentul in care isi doresc sa ramana insarcinate femeile incep sa aiba tot felul de lucruri, de idei preconcepute, vor sa se documentee si sa afle cat mai multe lucruri despre sarcina. Ele se apuca de citit tot felul de lucruri de pe internet sau din diferite reviste si astfel vor fi mult mai informate si vor sti la ce trebuie sa se astepte.

Pe internet se gasesc tot felul de lucruri nefolositoare si false despre sarcina, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca exista foarte multe femei sau alte persoane care scot tot felul de vore si traditii din popor. Ei bine, in continuare, as vrea sa tratez cateva subiecte neadevarate referitoare la sarcina si la modalitatea prin care poti ramane insarcinata:

In primul rand, as incepe prin a spune ca am auzit ca femeile sanatoase care au trecut de 40 de ani pot ramane insacinate. Sigur ca daca nu sunt inca la menopauza exista sanse insa acestea sunt incomparabile cu o femeie de 20 de ani. Spre deosebire de cele mai tinere care au sanse de 25% sa rasmana insarcinate, femeile de peste 40 de ani au sanse sa ramana insarcinate doar de 10%.

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca cele mai multe pierderi de sarcina se inregistreaza in cazul femeilor de peste 40 de ani.

Un alt mit care trebuie sa fie desfiintat este acela ca pozitia sexuala influenteaza daca veti ramane sau nu insarcinata. Exita femei care isi doresc sa ramana insarcinte si pentru asta incep sa exerseze tot felul de pozitii. Cu siguranta acest lucru nu influenteaza nicicum daca vei ramane sau nu insarcinata. Lubrifiantii sau saliva pot impiedica aceste lucruri insa pozitia nu are nicio legatura. Faptul ca pozitia poate influenta sunt adevarate povesti.