Dragoste si sex Societate Stiai ca? Tech

Secrete nespuse ale femeilor

Fiecare persoana isi doreste ca partenerul sau de viata sa fie mereu deschis si sincer, indiferent de circumstante. Nimanui nu ii palce sa fie pacalit, ocolit sau indepartat. Si desigur ca, femeile nu fac nici o exceptie. Femeile pot ierta o multime de lucruri, dar nu si minciunile. Indifernet de situatie sau de cat de mare este vina, o femeie isi doreste sa auda intotdeauna adevarul de la cel de langa ea, pentru a ajuta si a rezolva problema. Deci, un prim secret al femeilor este acesta: nu le place sa fie mintite.

Pe de alta parte, sunt femei care pot trece peste, dar se asteapta ca partenerii sa le recompenseze pentru atributul lot. Implicit isi doresc sa fie surprinse cu idei placute, cu mici atentii si gesturi, totul pentru a se simti apreciate si iubite. Fie ca partenerul merge la cumparaturi, ca face o rezervare pentru o cina, fie ca pregateste acasa un fel de mancare si face putina curatenie, o femeie se va simti intotdeauna ca are alaturi de ea un barbat care ii apreciaza valoarea.

Femeile sunt ingrijorate ca partenerul lor poate fi atras de o alta femeie. Nu este nimic mai adevarat decat aceasta afirmatie. Multe dintre femei isi doresc ca partenerii sa nu puna ochii pe alte femei, si implicit, isi doresc ca acesta sa fie doar pentru ele. De multe ori la evenimente sociale sau mondene sau in familie, femeile tind sa fie cat mai elegante, pentru ca partenerul sa fie incantat ca are alaturi o pereche atat de unica. Cu siguranta nu isi doreste ca acesta sa se uite dupa altcineva sau sa ii faca ochi furmosi unei alte femei.

Cu atat de multe griji si atat de multe idei, femeile uita de fapt esentialul: nu trebuie sa se ascunda de partenerul lor de viata si de multe ori trebuie sa fie ele cele care ofera sinceritate, pentru ca mai apoi sa primeasca sinceritate si incredere la randul lor.