Casa si gradina

Siguranta oaspetilor in propria casa

Atunci cand ne asteptam la oaspeti trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte, incepand de la confort si pana la tot ceea ce inseamna amuzament si relaxare, incat sederea lor sa fie cat se poate de placuta si sa revina cu drag. Fie ca este vorba de o noapte fie ca este vorba de o saptamana, trebuie sa ne gandim cum se vor simti acestia mai confortabil si putem opta pentru un fel de mancare preferat al acestora, pentru un somn de calitate sau pentru cele mai placute vizite prin oras.

Sederea acestora trebuie programata din timp, pentru a avea timp la dispozitie si pentru cumparaturi, incat este indicat sa facem putina curatenie si in camera de oaspeti in care acestia vor fi cazati. Pentru ca ambientul de familie trebuie sa persiste este indicat sa optam pentru un set nou de lenjerie de pat, precum si un set nou de prosoape, care sa includa, prosoape de baie, de fata si de maini.

Indicat in alegerea prosoapelor si a lenjeriei de pat trebuie sa fie si materialul, astfel incat acesta trebuie sa fie unul de o calitate buna, pentru ca invitatii sa se simta lejer si sa isi doreasca sa revina cu drag in casa noastra.

O idee buna in diferentierea prosoapelor noastre cu cele ale oaspetilor poate fi gravarea acestora cu un mesaj sau un cuvant special, pentru ca acestea sa fie unicate si sa nu fie confundate cu cele uzuale. Unicitatea acestor prosoape de baie se mai poate da prin modalitatea de a coase o panglica de culoare diferita pe acestea, astfel incat sa ii tratam in cele mai bune conditii pe oaspeti. Tesaturile prosoapelor si a lenjeriei de pat trebuie sa fie dense, pentru a nu permite uzarea la prima folosinta sau deteriorarea acestora, urmarind in acelasi timp faptul ca acestea sa fie delicate cu pielea oaspetilor.