Diverse Societate Stiai ca?

Soferii tai circula in siguranta?

Soferii tai circula in siguranta? Probabil daca esti patronul unei firme de taxiuri intotdeauna iti adresezi aceasta intrebare, menita sa te trezeasca la realitate si sa te faca sa adopti unele politici cu privire la siguranta masinilor tale precum si a clientilor tai.

O mai buna siguranta a acestor elemente provine si din instalarea unui sistem de monitorizare a traseelor si curselor. In acest mod iti vei asigura siguranta afacerii tale din cel putin doua motive: te vei asigura ca personalul angajat nu isi va rezolva problemele personale in timpul serviciului si te vei asigura ca acesta nu va uza masina in interes personal, incat sa consume din combustibil in mod irational.

De ce sa instalezi un sistem de monitorizare?

Pentru ca este vital sa stii cat mai multe aspecte ce tin de afacerea ta, si pentru ca iti doresti sa obtii cele mai bune performante in cel mai bun timp. Astfel, se spune ca un sistem de monitorizare este benefic pentru sofer, pentru client si pentru patron, pentru ca:

  • se asigura o comunicare reala intre dispecerat si soferi;
  • se asigura siguranta in transportul de persoane;
  • se releva o mai buna eficienta a timpilor de stationare si de deplasare;
  • se asigura o monitorizare edicienta a fiecarei masini de taxi;
  • se verifica in orice moment pozitia vehiculelor;
  • se urmareste in timp real deviatiile de transport;
  • se stabilesc cele mai bune trasee;
  • se asigura un raport zilnic care sa permita o dezvoltare eficienta a intregii activitati.

Un alt element luat in considerare este cel care priveste securitatea clientului, care isi doreste sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii, in cel mai optim timp, incat din acest motiv apeleaza la aceste servicii de transport tip taxi. De asemenea, clientul isi doreste sa beneficieze de siguranta, incat soferul trebuie sa dea dovada de profesionalism in realizarea activitatilor zilnice pentru a mai apela la firmele de transport taxi.