Diverse

Sotul tau ar vrea sa fii…

Barbatii iubesc femeia care stie sa ii asculte, sa ii inteleaga, sa fie alaturi de ei. Sigur, barbatii nu sunt tot timpul multumiti, sau mai bine spus, au mereu cate o nemultumire. Acest lucru se intampla de obicei din cauza amandurora. Exista o problema fie la tine, fie la el. Incerci sa il intelegi si tot nu este multumit. Nu iti dai seama daca defectul este la tine sau la el. Iata cum ar trebui sa te comporti tu si afla daca defectul este la tine sau la el:

In primul rand, trebuie sa fii o femeie deschisa, sincera si matura. Daca de exemplu, tie nu iti place sa iesi cu el, insa ai vrea sa iesi totusi, ar trebui sa ii spui. Fii deschisa, sincera si nu incerca sa il venezi. Nici un barbat nu va sta cu o femeie care ii ofera totul. Arata-ti maturitatea si faptul ca tu esti in stare sa iesi si singura, sa iti achiti nota de plata sau sa iti petreci un weekend cu fetele in afara orasului.

Un alt lucru important si pe care femeile il gresesc in genere, este faptul ca exista anumite femei, care se complac intr-o relatie care nu le place. Daca vezi ca relatia nu merge, nu exista chimie intre voi si nu crezi ca vei fi fericita, ar trebui sa ii spui. Nu il lasa sa isi faca sperante pacalindu-l ca va fi bine si mai apoi sa ajungi sa te pacalesti si pe tine. Nu iti irosi timpul si il irosi nici pe el lui.

Barbatii se destainuie destul de greu. niciodata nu vei reusi sa obtii tot ce vrei sa stii despre el pentru ca, cu singuranta, va omite cateva detalii. Insa, in momentul in care barbatul de langa tine te iubeste, cu siguranta iti va spune acest lucru. Incearca sa il asculti, sa il ajuti si eventual sa ii oferi sfaturi.