Frumusete Servicii

Stailer – află aici de noua metodă de a-ți face programare la saloanele hair & beauty

Până acum, când îți doreai un loc pe scaunul unui stilist trebuia să dai din coate ca să ajungi primul. Clienți mai sunt și dacă te trezești prea târziu, ai ratat locul. Era destul de exasperant să suni la saloanele pe care le știai, care oricum te refuzau fiindcă agenda dădea pe dinafară de programări. Apoi recurgeai la metoda search-ului pe Google a diferitelor pagini, iar sunai la vreo 5, iar n-aveai noroc. Îți făceai și nervi și îți pierdeai timpul aiurea. Acum aceste probleme sunt o amintire distantă, pentru că îți poți face programările online cu Stailer când vrei, chiar și azi.

Ce beneficii ai dacă treci și tu pe această platformă

După prima programare făcută cu Stailer îți garantez că nu te mai uiți înapoi, iar ca să te convingi poți citi alte detalii aici. Platforma este complet gratuită și acesta este un prim aspect care trebuie subliniat. Îți faci programări câte vrei, când vrei, fiindcă acum nu mai aștepți tu după stiliștii tăi să fie disponibili, ci mergi la ce salon vrei tu când ești tu liber. Intri pe www.stailer.ro, selectezi filtrele de căutare precum data și ora, serviciul dorit, genul tău și orașul, iar de acolo îți trebuie doar câteva minute să alegi stilistul care-ți place. Dispui de informații importante precum prețul unui serviciu, durata lui, poze din salon și chiar și locația Google Maps a fiecărui salon.

Practic dacă ai timp măcar o oră pe zi, îți poți face toate transformările, din cap până-n picioare, într-o săptămână. Cine mai auzea de așa ceva în anii anteriori? Te duceai la epilat într-o săptămână, la mani/pedi următoarea și până venea evenimentul ăla important deja erau și unghiile și părul crescute.

Ce trebuie să știi despre crearea unui cont aici

Stailer se bazează pe transparență și este creat special pentru a ușura viața tuturor în materie de programări la salon. Nu îți trebuie neapărat cont ca să-ți rezervi rapid un loc pe scaunul unui stilist, însă el te ajută cu mai multe aspecte. Din contul creat poți seta remindere ale programărilor, pentru că uneori te mai sabotează memoria. Acolo vezi la ce saloane ai fost ca să știi unde să revii și tot acolo îți menții organizate programările, în agenda virtuală.

Este un mod mult mai flexibil, facil și rapid de a-ți face programări. În lumea Stailer sunt înscriși stiliști profesioniști, cu traininguri de specialitate, ce se dezvoltă constant la masterclass-uri din domeniile lor. Indiferent pe care-l alegi, cu siguranță nu te va dezamăgi. Stailer activează în 5 mari orașe și anume Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă se va extinde cât de curând datorită utilității de care a dat dovadă. Regăsești înglobate în platformă o mulțime de saloane din aceste orașe și mai toate serviciile de hair & beauty.

Platforma poate fi utilizată oricând și din contul creat poți chiar și anula programările în caz de intervine ceva. Nu mai trebuie să suni stânjenit stilistul că nu mai poți ajunge, ci anulezi din timp cu câteva click-uri și el are timp să își reorganizeze programările.

Intră și tu în lumea Stailer să îți faci prima programare online. Nu te vei mai uita înapoi la sunatul către saloane. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.