Frumusete Servicii

Stailer este despre modernism, frumusete, gratuitate, rapiditate si flexibilitate

Tuturor le place sa aiba parte de calitate, rapiditate si “unelte” la care sa apeleze atunci cand sunt in criza de timp si pana de idei.

Pentru ca practic, despre asta este vorba in secolul vitezei, sa fii cat mai eficient si sa iti poti organiza timpul cat mai bine in asa fel incat sa mai ramana si pentru momente de relaxare si odihna.

Mai mult de 70% din populatia Romaniei foloseste internetul pentru a plati facturile, a se programa la anumite institutii publice, a se informa, a citi presa, a face cumparaturi online cat si alte lucruri, pentru ca au inteles ca isi pot eficientiza foarte bine timpul. Practic, de tot ce avem nevoie putem gasi pe internet la doar cateva click-uri distanta.

Industria de hair and beauty este si ea intr-o continua dezvoltare, care vine pe piata cu o platforma inovativa, cu ajutorul careia cei care isi doresc sa isi eficientizeze timpul, sa se programeze la un salon de beauty cat mai rapid posibil.

Stailer ofera posibilitatea de te programa in mai putin de 3 minute la orice salon de infrumusetare, cat si la stilistul preferat. Poti sa vezi alte detalii aici  despre Stailer.

Stailer este despre modernism, frumusete, gratuitate, rapiditate si flexibilitate

Este o platforma care vine spre atentia publicului larg cu o serie intreaga de beneficii, care pot fi accesate foarte rapid, acestea fiind 100% gratuite.

Poti beneficia de tratamente pentru par la Influensi Beauty Studio si la multe alte saloane din orasul tau si asta pentru ca in ultima perioada tot mai multe persoane se plang de caderea excesiva a parului. De aceea opteaza pentru profesionisti cu experienta in domeniu care stiu ce sa le recomande de fiecare data cand le calca pragul.

Chiar daca activeaza momentan doar in 5 orase, respectiv Cluj Napoca, Iasi, Bucuresti, Timisoara si Oradea, Stailer este pe cale sa se lanseze si in alte zone ale tarii.

O platforma care poate fi accesata atat de femei cat si de barbati in egala masura, avand posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta larga de servicii.

Stailer, aliat perfect in aceasta vara

Faptul ca s-a dat startul sezonului de petreceri, multe persoane merg la saloanele de beauty pentru un make-up, o coafura noua, un epilat, pensat si asa mai departe.

Optand sa te programezi cu platforma Stailer, vei avea siguranta ca nu ramai fara o programare la salon si asta pentru ca te poti programa chiar in acceasi zi in care ai nevoie.

In plus, serviciile sunt de calitate inalta pentru ca profesionistii din cadrul saloanelor de beauty au experienta vasta in domeniu.

Tehnologia ne pune la dispozitie variante de unde putem alege sa ne eficientizam timpul dar sa si optam pentru servicii de inalta calitate.

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, de aceea este important sa stim sa il organizam.

Stailer inseamna tehnologie avansata, servicii multiple in materie de beauty, relaxare, calitate si inovatie.

Programeaza-te si tu cu Stailer la un salon de beauty in mai putin de 5 minute.

Date de contact: support@stailer.ro