Auto

Stilul si eleganta din masina ta Mercedes

Germanul producator Mercedes Benz este unul dintre cei mai vechi producatori de automobile din istorie, infiintatorul lor, Karl Benz fiind chiar cel care a creeat primul motor auto termic functional.

Astazi un automobil Mercedes aduce din start ideea de rafinament, eleganta si totodata putere. Gama de autovehicule pe care germanii le produc este foarte variata, acestia avand o diversifcare a modelelor in functie de performanta si eleganta prin categoriile Classe, existand M, S, B, C, E si altele. Totodata exista si masini mari creeate de Mercedes in gama Vito si Sprinter. Seria Vito avand mai mult decat atat un intreg lant de crestere a automobilelor, de la hatch-backuri ce concureaza cu dimensiunea unui Mini pana la Vito dubite.

Toate aceste modele enumerate mai sus pot fi echipate cu covorase auto speciale, creeate pentru fiecare model in parte. De exemplu pentru seria M, exista covorase auto atat pentru modele 164 cat si pentru 166. Covorasele auto pentru Mercedes sunt realizate de producatori de top din industria accesoriilor pentru masina, multi dintre ei fiind strict creeatori de covorase auto. Acestea sunt realizate in conditii performante si sunt concepute pentru a se fixa in masina la o precizie maxima. Utilizand covorase auto de calitate pentru un Mercedes oferiti un drum placut si mult mai curat, deoarece aceste covorase sunt realizate in special pentru a proteja masina de mizerie, apa si alte reziduri ce pot intra in masina odata cu pasagerii din cauza diverselor conditii de vreme. Odata ce covorasele sunt fixate in masina aceasta va fi protejata de reziduri, iar la viitoare spalare a masinii se pot demonta rapid si covorasele si se pot spala la fel de repede.

Covorasele auto pentru automobilele Mercedes sunt de mai multe tipuri si culori, existand covorase textile, covorase clasice din cauciuc si covorase bej din cauciuc. Covorasele textile ofera un plus de eleganta si confort in timpul drumului, totodata acestea creeaza o imagine noua a masinii. Covorasele clasice sunt concepute pentru cei ce prefera sa ramana la lucrurile pe care le cunosc si stiu ca sunt facute bine si cu migala. Covorasele bej au un aer atat elegant cat si foarte modern. Acestea nu se pot monta in orice masina, fiind bine venite doar pe anumite culori si pot fi folosite doar in diverse perioade. Cu toate acestea calitate tuturor covoraselor este foarte buna, deci acestea pot fi folosite cu incredere mereu. Ele au si o durata de viata mult mai ridicata decat cele clasice si neoriginale.