Casa si gradina Tech

Termostatul Salus iT 500 – solutia pentru incalzirea optima a locuintei

salus it 500

Atunci cand o locuinta este incalzita corespunzator, si starea generala a proprietarilor este una mai buna. Achizitionarea unei centrale termice de calitate nu mai este suficienta in conditiile in care speram sa beneficiem mereu de confort termic sporit.

In acest sens avem nevoie de un termostat intelligent, cu ajutorul caruia sa reglam si sa controlam temperatura la orice ora din zi si din noapte. Un model de astfel de dispozitiv, care a oferit intotdeauna satisfactie utilizatorilor, este Salus iT 500. Nu stiu cate cunoasteti despre acesta, insa va pot garanta ca face intr-adevar o treaba ireprosabila. Functiile pe care le include reusesc sa imi ofere intotdeauna o locuinta incalzita corespunzator. Imi amintesc despre cat de greu imi era sa reglez centrala pentru a avea o temperatura prielnica, inainte sa fi aflat despre acest termostat.

Salus iT 500 – ce ofera acest termostat programabil?

Mi-a placut de la bun inceput faptul ca pot sa reglez termostatul prin internet. Fiind plecat de multe ori in afara orasului in interes de serviciu, devenise destul de suparatoare intoarcerea intr-o locuinta rece si neprimitoare. Dupa ce am facut aceasta investitie, pot spune ca altfel parca merg acum spre casa. Acest dispozitiv inteligent vine alaturi de o aplicatie ce poate fi instalata atat pe un smartphone, pe o tableta, cat si pe laptop. Astfel, indiferent de locatie, poti accesa contul personal pentru a verifica temperatura din locuinta si pentru a face eventuale modificari.

Ce caracteristici cuprinde termostatul Salus?

M-a atras designul modern al aparatului. Acesta include butoane tactile, ceea ce mi se pare chiar super. Faptul ca pot sa controlez si temperatura apei calde menajere mi-e foarte la indemana. Iti recomand acest model de termostat daca vrei sa detii controlul deplin asupra caldurii din casa, oriunde te afli. Acest sistem wireless se dovedeste cu adevarat folositor mai ales daca ai copii, pentru ca le poti asigura un camin mereu cald si primitor, chiar daca tu esti la serviciu cand ei se intorc.

Este un dispozitiv sigur, ce elimina din start riscul de a avea temperaturi prea ridicate in locuinta. In acest sens intervalul de setare al temperaturii este solutia pe care o propune termostatul Salus it 500 (5 – 350 C).

Nu trebuie sa te ingrijorezi nici in privinta gerului din iernile furioase pentru ca dispozitivul include si functia de anti-inghet. Pentru alimentare ai nevoie de 3 baterii de tip AA, pe care le poti inlocui atunci cand se termina.

Am optat pentru acest model fiindca include 3 sisteme de comanda, despre care m-am convins ca imi sunt mai mult decat suficiente. Astfel, termostatul ofera fie o zona de incalzire, fie doua astfel de zone (atunci cand optezi si pentru un senzor suplimentar iT 300), fie o zona de incalzire si de control a apei calde menajere.

Dispozitivul este alcatuit si dintr-un receptor pe care trebuie sa-l conectezi la centrala pentru a transmite comenzile. Respectivul receptor este compatibil cu cea mai mare parte a centralelor disponibile pe piata. Iti recomand site-ul saluscontrols.ro pentru a avea siguranta ca termostatul pe care-l comanzi este chiar ceea la ce te astepti. Un astfel de pachet cuprinde termostatul in sine, receptorul, dispozitivul gateway, suportul pentru prinderea termostatului de tavan sau perete si alimentatorul pentru dispozitiv. In plus, daca alegi acest site pentru a-ti comanda termostatul Salus iT 500 beneficiezi si de garantie de 5 ani, timp in care poti repara sau inlocui produsul in cazul in care nu functioneaza corespunzator.

Prin urmare, e o solutie la care trebuie sa te gandesti foarte serios si pe care ti-o recomand cu toata increderea!