Dragoste si sex Familie Societate

Tipologii de barbati de evitat

In momentul in care cunoastem un barbat este normal sa fie totul numai lapte si miere si sa ne intelegem perfect. El face astfel incat sa se comporte cat mai frumos si sa ne impresioneze. Exista cazuri in care incearca sa para cineva, o persoana care nu il reprezinta. Sigur ca si femei de aceeasi natura exista.

La inceput, cand flirtul dintre voi este atat de evident si parca nu va mai dezlipiti privirile unul de la celalalt este normal sa nu ii observi nici un defect. Stim cu totii cat de imprevizibila si cat de oarba este iubirea. asadar, este absolut normal sa nu reusim sa realizam ceea ce se intampla cu adevarat intre noi si partenerul nostru.

Pentru ca probabil ca ai mai treuct printr-o deceptie si banuiesc ca iti este teama sa itnri intr-o alta relatie tocmai pentru ca nu iti doresti sa ajungi din nou de unde ai plecat, m-am gandit sa iti sugerez cateva lucruri si cum trebuie sa faci pentru a evita deziluziile din viata ta. Asadar, iata tipologiile de barbati pe care trebuie sa le eviti cat mai repede:

Burlacul

In acest moment vorbesc despre acel barbat care are totusi o anumita experienta, are un palmares destul de bogat de femei care au existat in viata lui insa pana acum nu -s ahotarat sa ramana cu cineva chiar daca arata foarte bine, stie sa vorbeasca si are o meserie foarte buna. Motivul? Probabil ca iti va spune ca inca nu a gasit persoana potrivita si iti va da de inteles ca tu poti fi aceea. Nu crede acest lucru pentru ca toate femeile care au fost inaitnea ta au auzit cam aceleasi lucruri.

Baiatul mamei

Crezi sau nu,. parerea parintilor conteaza extrem de mult ca sa nu mai spun de cat de mult conteaza parerea mamei lui pentru el. Asadar, incearca sa eviti barbatul care este mereu baiatul mamei si nu face nimic fara sa se consulte cu ea.