Frumusete Sanatate Stiai ca?

Trucuri pentru a sterge urmele de somn de pe fata ta

Probabil ca stiti ca foarte multe ore de somn nu vor distruge doar sanatatea si vor distruge si aspectul fizic al unei persoane. Este foarte important sa stiti ca daca dormiti prea mult nu doar ca va veti simti mai rau ci va fi afectata si frumusetea dvs.

Ce trebuie sa faceti in cazul in care ati dormit prea mult si cum puteti sa stergeti aceste urme de pe chipul dvs? Iata cateva remedii care va pot ajuta sa scapati de aceste urme si va vor ajuta sa arati fresh.

Apa rece

In primul rand, apa este cheia rezolvarii problemelor. Este posibil sa vi se para destul de banal ceea ce zic pentru ca stiati deja ca in momentul in care  va treziti trebuie sa va spalati pe fata ca sa va simtiti cat mai bine si mai ales ca sa va sara somnul. Ei bine, chiar daca stiati acest lucru, nu trebuie sa uitati ca daca va veti trezi si va veti spala cu apa rece pe fata veti reusi sa scapati si de starea de somnolenta. Asadar, cand te trezesti spala-te cu apa rece si insista mai mult in zona ochilor. Astfel, vei stimula circulatia sangvina si vei reusi sa reduci cearcanele si pungile de sub ochi.

Cartofii

Probabil ca stiati ca si cartofii stimuleaza circulatia sangvina iar daca ii veti aplica in jurul ochilor cand abia v-ati trezit va veti simti minunat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa curatati cateva felii de cartofi pe care sa le aplicati la ochi. Astfel, vei avea o senzatie foarte placuta.

Make-up

Apoi, nu trebuie s auitam de make-up. Stim toate ca acesta poate face adevarate minuni. Este foarte important sa folosim produse de make-up in mod corespunzator si astfel va veti simti mult mai bine. Anumite trucuri va vor ajuta sa stergeti orice urma de oboseala sau somnolenta de pe fata dvs.