Diverse Stiai ca? Tips&Tricks

Un machiaj inedit marca Chat Lucky Studio

lucky studioMachiajul poate ascunde o multime de defecte. Fie ca este vorba despre unele defecte de imbatranire, altele cauzate de oboseala sau de alte produse cosmetice utilizate. Un machiaj bun poate schimba intreg aspectul si poate intoarce ceasul. Unele din cele mai bune sfaturi despre machiaje ni le spun si expertii in frumusete care colaboreaza cu Chat Lucky Studio.

Ina, care este un make up artist a dezvaluit o multime de lucruri chiar si pe site-ul www.chatluckystudio.ro iar unul dintre ele se refera si la un piling facial. Acesta face ca aspectul de vechi sa arate ca nou. De aceea, cele mai multe modele de videochat arata ca scoase din cutie si sunt de multe ori admiratia lumii.

Secretul pentru o piele mai tanara este un ten mai proaspat si mai natural, spune acest make up artist. Lucky Studio i-a oferit si ei sansa sa se ocupe de aspectul fizic al modelelor de videochat si este responsabila de modul in care acestea sunt multumite de machiajele realizate si de emotiile pe care le transmit.

Un machiaj transmite mai mult de o emotie pentru Chat Lucky Studio

lucky studioPentru multe modele care lucreaza pentru Lucky Studio, aspectul fetei este important. O piele care radiaza de hidratare este o piele care inca se maturizeaza. Pentru cele mai multe situatii, make up artistul foloseste creme de lifting facial cu rol de ridicare a texturii pielii la nivelul ochiului. In acest mod, spune Ina, se sporeste luminozitatea ochilor si se reda un aspect mai tineresc instant. Cel mai vechi truc depinde de gustul personal, incat unele particule din cremele pentru ochi tin sa disperseze lumina si sa evidentieze cele mai bune portiuni ale fetei.

Pentru ca in mediul virtual si cel online, un machiaj transmite mai mult decat o simpla emotie, Lucky Studio se bucura ca are o colaborare de succes cu cei mai profesionisti in make up care nu uita sa ne informeze ca lumina unui machiaj este o buna modalitate pentru a da o stralucire tinereasca pielii si de a acorda o atentie mai multa liniei din jurul ochilor.

lucky studioSa fii model de videochat inseamna sa ai o expresie unica, care sa fie cea mai placuta pentru mediul online. Cele mai multe modele de videochat asa isi castiga existenta, prin afisarea unei imagini ca in reviste. O pudra iluminatoare, un fond de ten lichid si un creion dermatograf sunt cele mai utile si importante produse care dau un aspect cat mai natural al pielii. Intotdeauna o piele hidratanta se potriveste mai bine cu un zambet perfect si cu un gand de afectiune.