Frumusete Servicii

Un singur Stailer – mai multe opțiuni. Află cum te poți programa la salon oricând ai nevoie!

Stailer este platforma – acum și sub formă de aplicație – care permite programarea online la saloanele de beauty în doar câteva minute. Acum poți găsi listele cu hairstyliști disponibili și te programezi fără să suni la saloane și să pierzi timp.

Nu mai este cazul să aștepți după fiecare hairstylist până ce verifică agenda și te anunță la final că nu te poate primi decât peste o săptămână – în cel mai bun caz. Cert este că prin metoda clasică pe care o folosești acum pentru programări nu găsești loc liber la salon când ai nevoie, deci nu este o variantă tocmai de preferat. Astfel că Stailer te poate ajuta, poate deveni agenda ta personală cu privire la orice programare pentru serviciile de beauty. Este foarte simplu să o folosești, dar dacă vrei să îți fie și mai simplu procesul de programare vezi aplicatia Stailer.

Creezi cont și te programezi – as simple as that!

Pentru a utiliza aplicația Stailer trebuie doar să o descarci din Magazin Play, App Gallery sau App Store, în funcție de telefonul pe care îl ai. Când deschizi prima dată aplicația va fi necesar să creezi un cont.

Trebuie să știi că nu te costă nimic și poți face oricând, oricâte programări ai nevoie. Completezi căsuțele cu informațiile cerute sau te poți conecta prin contul de Facebook și sunt completate automat datele necesare. După ce treci de acest pas ai liber la programări! Despre aplicația Stailer poți citi mai multe aici.

Cum faci o programare – pas cu pas

1. Primul pas spre a face o programare este completarea informațiilor. Astfel că vei selecta din căsuțele de pe prima pagină variantele care ți se potrivesc cu privire la oraș, gen, serviciu, dată și oră.

2. Pagina va genera rezultatele, deci vei vedea mai apoi lista cu hairstyliști disponibili în acea zi și la acea oră și aici începe pasul doi. Analizezi cu atenție variantele și în funcție de prețuri, timp de lucru, salon și alte informații pe care le vei vedea afișate alegi la cine vrei să mergi.

3. Pasul 3 este rezervarea propriu-zisa și eventual setarea unui reminder care să îți amintească în ziua respectivă că trebuie să mergi la salon în cazul în care știi că nu le poți ține minte pe toate.

Be confident!

Oricine are nevoie uneori de o pauză sau de câteva momente lipsite de griji și de probleme. Schimbările cu privire la aspectul fizic redau încrederea în propria persoană și chiar ridică moralul deseori. Astfel că poți fi mai încrezătoare în forțele proprii după o vizită la salon.

Când te simți demoralizată și când simți că nu mai poți, alege să mergi la salon pentru a face o schimbare. Vei simți mai apoi cum ai mai multă încredere și chiar energie pentru a face orice. Stailer te ajută să ajungi la salon oricând îți dorești, chiar și astăzi dacă vrei!

Descarcă aplicația și caută orice serviciu din sfera beauty regăsit la saloanele de profil de care ai nevoie. Stailer este aplicația pe care te poți baza.

Contact:

support@stailer.ro