Diverse

Urzica are efecte uimitoare

Stim ca de foarte multe ori preferam sa facem tot felul de lucruri doar sa nu mai luam medicamente. De regula, medicamentele sunt destul de daunatoare organismului  si ne pot afecta foarte mult sanatatea insa este important modalitate si efectul pentru care le luam.

Cel mai indicat, ar fi sa nu mai trebuiasca sa luam medicamente si sa inlocuim cu plante sau alte remedii naturiste. Stim ca urzica este foarte folosita pentru tratarea a foarte multe afectiuni deoarece aceatsa planta contine anumiti compusi care sunt activi si diminueaza inflamatia.

Asadar, nu mai folosi tot felul de medicamente care iti afecteaza viata, te fac sa fii somnoros, sa ai sinusurile uscate, insomnii sua hipertensiuni arteriale si iata care sunt beneficiile urzicii:

Urzica poate fi folosita si foarte benefica pentru prostata. Se pare ca aceatsa boala poate fi invinsa cu ajutorul acetei plante  precum si  puteti sa scapati de artita, astm, bronsita, gingivitam infectii urinare, afectiuni la nivelul rinichilor, laringitei, scleroza multipla, sindrom premenstrual, urticarie, guta si multe alte afectiuni. Asadar, aceatsa planta poate fi numai ca si cum ar fi o planta minune.

Infuzia plantei este foarte eficienta in cazul in care rezulta hemoragii interne. Aceasta este utilizata pentru tratarea anemiei, menstruatiei abundente, hemoroizilor, artritei, reumatismului si problemelor pielii, in mod special eczeme. Extern, planta este folosita pentru a trata afectiunile cutanate, durerile arteriale, guta, sciatica, nevralgiile, hemoroizii si problemele parului.

Extern, urzica poate fi utilizata pentru infrumusetarea si imbunatatirea aspectului parului, fiind unul din cele mai eficiente remedii pentru parul gras si pentru inlaturarea matretii. Urzica este recomandata ca diuretic, pentru ameliorarea hiperplazia benigna de prostata si a altor probleme ale prostatei si ca remediu natural pentru tratarea si prevenirea cheliei.

Asadar, daca va doriti sa nu aveti probleme este foarte important sa va tratati folosind remedii sanatoase si naturale. Evitati sa mai folositi medicamente sau alte lucruri de acest gen deaorece ele va pot afecta sanatatea.