Diverse Societate Stiai ca?

Viata cu si despre Heylux

heylux Mereu am avut diferite curiozitati vis-à-vis de domeniul videochat-ului, la fel cum au, probabil, toate fetele de varsta mea care au vise si teluri. Visul meu? Intotdeuna mi-am dorit sa fiu o femeie independenta, sa nu apelez la nimeni atunci am nevoie si sa ma realizez pe propriile mele forte.

Pentru ca de fiecare data am reusit sa obtin ceea ce mi-am dorit, am reusit si de aceasta data. Da! Acum am reusit sa ma realizez, sa am tot ce imi doresc si mi-am terminat studiile pe propriile puteri. Si daca va gandeati ca imi va fi jena sa spun care imi este meseria, trebuie sa stiti ca lucrurile nu sunt deloc asa. Sunt model la Heylux, iar pentru mine acest lucru este cu adevarat o mandrie. Daca alte studiouri de videochat angajeaza orice fel de fete, la Heylux pot spune ca sunt modele doar de elita.

Sigur ca nu exista o conditie ca fetele sa arate intr-un anumit fel: ele vor fi transformate radical, mai ales ca exista make-up artisti si hair-stilisti care se ocupa exclusiv de modelele studioului. Totusi,fetele care ajung sa fie modele de top cunosc foarte bine o limba straina, stiu sa se comporte si sunt extrem de carismatice.heylux

Politica si bonusurile la Heylux sunt absolut impresionante. Tot personalul este compus exclusiv din femei – incepand de la soferite si pana la make-up artisti sau fotografi. Faptul ca suntem inconjurate doar de femei nu poate sa ne faca decat sa ne simtim bine si sa simtim confidentialitatea in adevaratul sens al cuvantului. Cand merg la munca pot sa imi povestesc problemele pentru ca stiu ca fetele au devenit prietenele mele si ca pot sa vorbesc cu ele orice.

Si daca ma intrebati care imi este programul de munca, trebuie sa va spun ca il fac asa cum vreau eu. Nu va imaginati ca cineva imi impune la ce ora sa vin la serviciu sau daca lucrez din picioare sau de pe scaun. Progrheylux amul la Heylux este asa cum vreau eu si sunt chiar incurajata ca job-ul meu sa fie cat mai activ si distractiv. In ceea ce priveste orarul, pot sa aleg daca merg la serviciu de dimineata, dupa amiaza sau noaptea. De asemenea, castigul este pe masura chefului meu si al performantei mele. Daca am o zi buna castig foarte multi bani, iar daca am o zi mai proasta pot castiga mai putin. Cert este ca nimeni nu ma preseazaa si ca nu trebuie sa fac un target in fiecare zi.

Cand vorbesc despre Heylux imi vine in minte cuvantul “familie”. De ce? Heylux este familia mea, este locul care ma linisteste, care imi ofera sprijin si siguranta si care reuseste sa ma faca sa ma simt o femeie cu adevarat  apreciata si iubita.