Alimentatie

Zile de vara pline de vitamine

Alimentatia este un principiu esential in viata noastra, incat este foarte important sa acordam o mare atentie alimentelor care ne ajuta organismul sa functioneze in cei mai buni parametri, motiv pentru care este ideal ca in timpul verii sa avem o alimentatie cat mai bogata in vitamine si minerale care sa ne hidrateze organismul.

Organismul are nevoie de un plus de hidratare  vara

Pentru ca vara este anotimpul in care corpul nostru are nevoie de hidratare mai mare decat in restul anului este ideal sa ne gandim ca unele alimente precum biscuitii din cereale sau bauturile racoritoare aduc un aport pentru buna functionare a organismului.

In cazul in care esti o persoana care sufera de diabet este cel mai bine sa consulti medicul inainte de a incepe un regim alimentar bazat pe produse mai grele. Cu siguranta medicul iti va spune sa reduci grasimile alimentelor, sa reduci consumul de alimente prajite si implicit sa renunti la bauturile racoritoare carbogazoase. In cazul in care ai pofta de ceva dulce ia in considerare o portie de biscuiti cu fructoza de la Fastplus care iti vor tine de foame si pana la 6 ore. Este ideal sa ai cu tine ceva dulce mai ales daca ai un nivel glicemic scazut, mai ales atunci cand esti la picnic cu familia si cu prietenii si esti departe de casa. In acest caz, ii asiguri organizmului tau doza necesara de zahar, pentru a nu intra in insuficienta glicemica.

Nu doar pentru diabetici se regasesc produse comercializate si distribuite de Fastplus, incat ai o mare gama de produse de la napolitane, bauturi racoritoare, vinuri, bomboane, dulceata de fructe, la cereale sau seminte la preturi accesibile per kilogram.

Vitamine si minerale pentru organismul tau

Este important sa stii cand organismul tau are nevoie de vitamine si de minerale pentru a-i da organismului rapiditatea de a raspunde cerintelor de hrana, iar un plus din cele mai bune produse alimentare, care se pot comanda online, incat sa iti alimentezi camara proprie, poate fi cea mai buna solutie.

Cu siguranta ca fiecare din noi inca mai simte aroma copilariei si a turtelor dulci pe care le regaseam atunci in cantitati limitate, incat acum nu trebuie sa ne mai facem griji ca nu vom gasi de unde sa ne luam pofta de dulce si implicit sa ii dam stomacului ceea ce cere, incat sa ne potolim pofta. Poate ca acest mic desert este cea mai dulce solutie care poate aduce cele mai multe zambete in sanul familiei si implicit este o modalitate de a ne apropia de savoarea nucilor si a gemului de casa.