Tech

Zvonuri infirmate de Apple de-a lungul anilor

Fiind una din cele mai mari companii din industria IT, Apple se va confrunta mereu cu zvonuri care se dovedesc a fi false sau adevarate in legatura cu anumite proiecte. Unele din acestea au un caracter negativ, alete unul pozitiv si altele sunt de-a dreptul de necrezut. Indifierent de caractreul acestora acestea aduc publicitatea de care Apple nu se poate lipsi.

Unul din cele mai controversate zvonuri care au ajuns pe internet s-au legat de telefonul iPhone 5. Au fost mult zvonuri care au avut legatura cu varianata a cincea a telefonului Apple. Unul dintre cele care nu s-a confirmat a fost acela ca telefonul va veni cu un design „teardrop”, in esenta telefonul era mai gros in partea de sus si mai subtire pe masura ce se ajungea la baza acestuia. Cand Apple a lansat Iphone 5, surpriza, acesta nu a venit cu designul „teardrop” si majoritatea editorialelor online au ajuns sa isi creeze propriile lacrimi intr-ucat au furnizat informatii cu caracter fals publicului.

Un alt zvon care s-a dovedit a fi infirmat de Apple a fost acela ca noul telefon din anul 2011 va fi echipat cu un NFC. tehngologia NFC ar fi permis utilizatorilor sa poata realiza plati mobile si sa transfere fisiere de la un telefon la altul prin simpla atingere a acestora.  Insa aceasta tehnologie nu a fost adoptata de Apple nici macar in ziua de astazi, acestia reusind sa gaseasca metode asemanatoare folosind metodele clasice de conectivitate precum Bluetooth si Wi-Fi.

Vor fi mult mai multe zvonuri false vehiculate pe internet in legatura cu telefoanele si produsele Apple. Au fost si zvonuri care spuneau ca Apple va implementa suruburi care nu pot fi desfacute in sistemele lor MAC pentru a opri utilizatorii mai curiosi din fire sa modifice componentele interioare ale unul Apple MAC.